Restefestlua

Dette trenger du:

3-4 forskjellige garn i forskjellig tykkelse og evt struktur, som passer til strikkefasthet 9 masker = 10 cm, strikk prøvelapp. En super måte å bli kvitt litt reste- og lagergarn. En kjappstrikket lue som varmer og blir unik. Digg gave, du strikker den kjapt på en kveld. Passer for alle også nybegynnere.

Garn: diverse restegarn Pinner: rundpinne 40 cm – 9mm

Legg opp 50 masker på rundpinne 40 cm – 9mm og strikk 1 rett og 1 vrang i 26 cm, og start fellingen.

Strikk 2 masker sammen og strikk 1 maske, dette gjentar du ut omgangen. Strikk en omgang, følg da masken under, rett over rett og vrang over vrang. Strikk 2 og 2 masker sammen ut omgangen, og trekk tråden gjennom de resterende maskene. Stram forsiktig til, og fest trådene.

Garnet som er brukt på lua på det øverste bildet er.

  • 1 tråd Fluffy Mohair i farge orange
  • 1 tråd Tynn tweed i fargen brosna
  • 1 tråd Supersoft i fargen sunrise
  • 1 tråd Supersoft i fargen rosebud.