Påske pyssel

 

 

 

PÅSKEPYSSEL

Disse supersøte små eggvarmerluer strikker du på en kveld.

Kjempefine gaver til de som har alt, vertinnegave eller til deg selv.

Her får du brukt både restegarn og evt trent deg på å strikke med stettpinner/5 pinner hvis du ikke har gjordt det før. Her har jeg brukt dobbelt Super Soft i gult og hvitt, og gult garn til dusken på luen. Jeg la opp 20 masker på pinner nr.4, 5 masker på hver pinne. Så strikket jeg til luen målte 7 cm, så strikket jeg to og to masker sammen og dro garnet gjennom de resterende maskene og strammet til.

Duskene kan lages på flere måter, men en rask og effektiv måte er å surre garnet mange ganger rundt pekefinger og langemann og knytt mellom fingrene. Klipp så opp alle løkkene og så må du nok stusse litt med saksa så den blir gjevn og fin. Dusken sys på lua…..

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *