Teststrikkere søkes…

Teststrikkere søkes…

Jeg søker teststrikkere til forskjellige oppdrag, først og fremst til barneklær, men også noe dame, herre og tilbehør. Jeg søker deg som har strikket en liten stund

, er nøye og strikker jevnt og pent. Du må også ha en liten modell du kan prøve plagget på underveis. Mønstrene går fra 1-10 år og er både til gutt og jente. Er dette noe du kunne hatt lyst til?

Du får garn og mønster av meg, og får beholde plagget etter fotografering.

Send meg en mail på post@strikkefeber.no. Fortell litt om deg selv. Hvilke strikketeknikker behersker du? Flettetstrikk, struktur, pinnestørrelse du foretrekker, send gjerne bilder av noe du har strikket, eller har du en instagramprofil så kan jeg ta en titt der.

Ha en fortsatt vidunderlig dag.

 

Kathrine

Leave a Reply